Gratis e-book "Ziek! Over corona en andere virussen" (verlopen)

Gepubliceerd op 30 maart 2020 om 00:00

De recente uitbraak van het coronavirus in 2019 en de wereldwijde verspreiding van het virus in 2020 roepen veel vragen op bij kinderen. Dit prentenboek is geschreven om ouders of verzorgers te helpen met het beantwoorden van deze vragen. Voorbeelden van vragen zijn: “wat is een virus?”, “hoe wordt een virus verspreid?” en “hoe kun je de verspreiding van een virus stoppen?”.

 

Ik heb hard gewerkt om dit boekje af te krijgen. Tot diep in de nacht zat ik achter mijn computer en zelfs in de weekenden maakte ik late uren. Dit alles om ouders en kinderen een hart onder de riem te steken in een periode waarin veel mensen het moeilijk hebben.

 

Update:

De afgelopen maand(en) heb ik veel bezoekers gehad, die interesse toonden in mijn e-book. Een aantal mensen kreeg het boek als bonus als ze zich inschreven voor het laatste nieuws, maar verreweg de meesten konden het boek direct downloaden op mijn website. Velen hebben het moeilijk tijdens de coronacrises en ik ben blij dat ik zoveel ouders en kinderen hebben kunnen helpen.

 

Helaas moet ook ik geld verdienen om leuke dingen te maken. Daarom heb ik besloten om mijn prentenboek aan te bieden voor slechts 1,99 op bol.comHeb je Kobo Plus? Dan kun je het boek gratis lezen.

Over mij

Mijn naam is Pascal Gorter en het is mijn droom om van het schrijven en tekenen van verhalen mijn werk te maken. Enkele van deze verhalen zijn gratis, zoals mijn online stripverhaal The Medieval Knight. Verder heb ik een prentenboek gemaakt, dat de Groningse aardbevingen als inspiratie heeft. De personages in dit boek komen ook terug in enkele postkaarten. Helaas kan ik van deze activiteiten niet leven en mocht je een klein bedrag aan mij willen doneren, dan zou je mij een groot plezier doen. Wil je meer over mij weten of wil je samenwerken? Klik dan hier.

Geef een reactie of een toelichting:

Reacties

Gerda Dokter
5 maanden geleden

Wat een ontzettend goed , duidelijk en praktisch boek! Zowel de plaatjes als de tekst. Ik wil dit boek ook zeker op papier zodra deze uit komt. Ik denk mijn collega's ook. Ik geef dit aan velen voor je door.

Pascal Gorter
5 maanden geleden

Beste Gerda,

Bedankt voor je lovende reactie. Het doet me goed om te horen dat mensen mijn prentenboek waarderen :). Dit is een van de redenen waarom ik mijn verhalen deel met andere mensen (de andere reden is dat ik verhalen schrijven en tekenen leuk vind). De papieren versie zal een paperback worden. En ook bedankt voor het doorgeven. Met vriendelijke groet, Pascal

Reactie plaatsen


 »