*** Acties gelden tot het eind van deze week ***

*** Vanwege de huidige maatregelingen rondom het coronavirus kunnen leveringen later bezorgd worden. ***

 

E-book "Ziek! Over corona en andere virussen" (gratis)

0,00

De recente uitbraak van het coronavirus in 2019 en de wereldwijde verspreiding van het virus in 2020 roept veel vragen op bij kinderen. Dit GRATIS prentenboek is geschreven om ouders of verzorgers te helpen met het beantwoorden van deze vragen. Klik op deze link om het boekje te downloaden.

Drieflaand speelt zich af in een fictief dorp waar de huizen iedere dag verder de grond inzakken. De dorpsbewoners vluchten. Een van de inwoners, genaamd Berend, weigert te vertrekken. Maar dat komt hem al snel te duur te staan...

 

Bekijk hier een voorbeeld van een aantal pagina's uit het boek.

 

Van deze eerste editie zijn slechts 100 exemplaren, dus wees er snel bij. Op=op!

Sale!

Setje postkaarten

€ 4,95 € 2,50

Setje postkaarten

€ 4,95 € 2,50

Verras een vriend of familielid met een unieke kaart! De kaarten zijn zo gemaakt dat je ze in elke gelegenheid kunt gebruiken. Ze zijn gemaakt door een Groningse tekenaar, dus je steunt hiermee ook een lokale ondernemer. Zet bij opmerkingen aan het eind van de bestelling welke kaarten je wilt (bijvoorbeeld 3 x reus + 2 x hondje).

 

Zolang de voorraad strekt!

Sale!

Postkaart "You stole my heart"

€ 1,25 € 0,75
Sale!

Postkaart met de opdruk "You stole my heart". Leuk voor je partner, een vriend(in) of die speciale persoon in jouw leven.

 

Zolang de voorraad strekt!

Sale!

Postkaart met de opdruk "You are beautiful as you are". Leuk voor je partner, een vriend(in) of die speciale persoon in jouw leven.

 

Zolang de voorraad strekt!

Sale!

Postkaart met de opdruk "Ik hou hondjesveel van jou". Leuk voor je partner, een vriend(in) of die speciale persoon in jouw leven.

 

Zolang de voorraad strekt!

Sale!

Postkaart met de opdruk "You are the smartest person I know". Leuk voor je partner, een vriend(in) of die speciale persoon in jouw leven.

 

Zolang de voorraad strekt!

Sale!

Postkaart "You are not alone"

€ 1,25 € 0,75
Sale!

Postkaart met de opdruk "You are not alone". Leuk voor je partner, een vriend(in) of die speciale persoon in jouw leven.

 

Zolang de voorraad strekt!

 

Joris heeft de gave om door de tijd te reizen als hij boeken leest. Maar wat gebeurt er als zijn privéleven vermengt wordt met fantasie? In dit verhaal stuurt Joris een naaktfoto naar een meisje. De volgende dag heeft iedereen in zijn klas het gezien. Zal hij zich staande houden? En wat gebeurt er als Joris een gevaarlijke nobelman tegenkomt, die tegen alle regels van zijn klasse in met arme boeren het duel aangaat? 

 

Klik hier om het verhaal te lezen.