Poster met nieuwe schoolregels

Gepubliceerd op 17 mei 2020 om 09:00

Gratis kleurplaten?

Beste ouder, leerkracht en andere mensen die kinderboeken lezen ;),

 

Afgelopen week gingen kinderen weer naar school en in een rap tempo moeten docenten hun lesmateriaal aanpassen. Zowel voor de grote als de kleine mensen is deze nieuwe situatie wennen. Leraren (en volwassenen) moeten afstand houden, maar kinderen hoeven dat niet. En nog steeds geld: handen wassen, niezen in je elleboog en bij ziek zijn thuisblijven.

 

Dat zijn veel regels en daarom heb ik een poster gemaakt, waarin ik alles nog eens met plaatjes uitleg. Die poster kun je via de onderstaande knop downloaden en uitprinten. Wie weet krijgt het een mooi plekje aan de muur? Zo zien jouw kinderen meteen waar ze aan moeten denken.

 

Ik wens je een fijn weekend!

 

Korte uitleg:

de kinderen op het tweede plaatje staan naast elkaar. Zij mogen elkaar aanraken. Tussen het kindje op het derde plaatje en de leraar is een grotere afstand. Rechtsonder is een witte ruimte waarop je extra regels kan schrijven in overleg met jouw kinderen.

 

Je kunt de poster hieronder downloaden:

 

poster met nieuwe regels basisschool
Afbeelding – 2,1 MB 695 downloads

Nu je toch bezig bent, download meteen je gratis kleurboek.

 

Exclusief bij PGstudio.

 

BONUS: corona tekenopdracht.

 

UPDATE (20-12-2021): De regels veranderen voortdurend en daarom is het slim om altijd de site van de Rijksoverheid te checken. Op dit moment hoeven leerlingen die primair of speciaal onderwijs volgen ook geen afstand te houden voor leraren.

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.