Superman: Red Son Stripboek Review - Een Alternatieve Geschiedenis Met Een Twist

Superman: Red Son is een graphic novel geschreven door Mark Millar en getekend door Dave Johnson en Kilian Plunkett. Het is een alternatieve geschiedenis waarin Superman niet in Amerika is opgegroeid, maar in de Sovjet-Unie. In deze Superman: Red Son stripboek review ontdek je waarom dit verhaal zo interessant is en waarom het de moeite waard is om te lezen.

 

Personages en plot

Superman: Red Son verkent een wereld waarin Superman een product is van de Sovjet-Unie en geen Amerikaanse held. Het verhaal volgt de opkomst van Superman als leider van de Sovjet-Unie en de confrontatie met andere superhelden en wereldleiders. Het verhaal is boeiend en zit vol met interessante twists en intriges.

 

Schrijfstijl en tekeningen

Mark Millar is een meesterlijke schrijver en weet het verhaal op een overtuigende manier te vertellen. Hij slaagt erin om de personages op een nieuwe manier te benaderen en laat zien hoe de wereld eruit zou kunnen zien als Superman aan de andere kant van het IJzeren Gordijn zou staan. De tekeningen van Dave Johnson en Kilian Plunkett zijn levendig en brengen het verhaal op een unieke manier tot leven.

 

Impact en invloed van Superman: Red Son

Superman: Red Son heeft het concept van Superman op zijn kop gezet en fans een nieuwe kijk gegeven op de iconische held. Het succes van de strip leidde tot een animatiefilm en verschillende merchandise, zoals posters en actiefiguren.

 

Conclusie: is Superman: Red Son de moeite waard?

Superman: Red Son is een geweldig stripboek dat fans van Superman en alternatieve geschiedenissen zeker zal aanspreken. Het verhaal is boeiend en de personages zijn uniek en interessant. Mark Millar weet het verhaal op een meesterlijke manier te vertellen en de tekeningen brengen het verhaal op een levendige manier tot leven. Als je op zoek bent naar een interessante en verfrissende kijk op Superman, dan is Superman: Red Son zeker een aanrader.

 

Bestel het boek voor de voorraad op is.