Ik heb iets te vieren (en misschien jij ook)

Gepubliceerd op 27 mei 2022 om 12:27

Het is alweer twee maand geleden dat ik je gemaild heb over mijn derde prentenboek dat ik samen met Luciën ga uitgeven. De planning loopt een beetje uit: we zitten nog steeds in de schrijffase en we zijn tot de conclusie gekomen dat mijn eerste versie van de tekst toch beter was. Intussen is Luciën op vakantie geweest en we pakken het deze week weer op. Met een beetje geluk komt het boek eind dit jaar nog uit.

 

Verder heb ik nog ander nieuws: eind vorig jaar deed ik mee met de waslijnexpositie van mijn vakvereniging V.O.I.C. (dat staat voor de Verenigde Oostindische Inkt Compagnie). Seb van der Kaaden van Uitgeverij Personalia gaf een gastlezing en vond het werk van mij en mijn collega's goed genoeg om te plaatsen in de Stripglossy!

 

Het was wel even afwachten want eerst kwam het oudjaarsnummer met Dolf Jansen als hoofdredacteur, maar in de volgende editie (die nu te koop is) kwam mijn werk toch te staan. Een nieuw hoogtepunt in mijn carrière als schrijver en tekenaar van prentenboeken en stripverhalen. En wat het nog specialer maakt is dat mijn jeugdidool Andre van Duin hoofdredacteur was. Zou hij mijn werk gezien hebben? Misschien wel....

 

Nu ik vermeld sta 'als talent van de toekomst' in een bekend Nederlands stripblad heb ik natuurlijk wel wat te vieren. En daarom krijg jij een fikse korting als je mijn beide prentenboeken besteld. Normaal kosten ze alle twee €12,50 per stuk, maar voor deze gelegenheid krijg je ze tijdelijk voor een tientje per stuk. Dat is dus een korting van 5 euro. En als dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens pakweg 3 euro korting op de verzendkosten.

 

Je korting is dus:

 

Twee prentenboeken: 25,-

Combinatiedeal - 5,-

Verzendkosten 2,95

Actiecode - 2,95

Totale korting 7,95

Totale kosten 20,-

 

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is actiecode VRIEND in te voeren tijdens het bestelproces.

 

Maar wacht niet te lang, want er zijn maar een beperkt aantal exemplaren en de korting op de verzendkosten loopt tot eind deze maand:

 

Combinatiekorting: 2 boeken voor €20,- | Pgstudio

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.