Tekenwerk

U kunt PGstudio benaderen voor alle soorten tekenwerk. Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden.

 

Cartoons en illustraties

Wilt u een saaie powerpointpresentatie opfleuren met een illustratie? Een moeilijk onderwerp verduidelijken met beeld? Of wilt u uw tekst luchtiger maken door een grappige tekening? PGstudio kan uw daarbij helpen.

 

Stripverhalen

Stripverhalen kunnen ingewikkelde onderwerpen op een eenvoudige manier uitleggen, maar ook een humoristische aanvulling zijn voor uw nieuwsbrief, tijdschrift, magazine of bedrijfsblad. PGstudio kan voor u meedenken vanaf het eerste idee tot het getekende eindresultaat.

 

Illustratie als kado

U kunt een illustratie kado doen. PGstudio kan illustraties maken voor verjaardagen, jubileums of een pensioen.

 

Infographic

Illustraties zijn erg geschikt om een complex onderwerp te verduidelijken met beeld. Contacteer PGstudio voor de mogelijkheden.

 

Character-design

Een karakter kan zorgen voor herkenbaarheid voor uw bedrijf of merk, maar ook een rol spelen in strips of andere reclame-uitingen.

 

Workshop striptekenen (binnenkort)

PGstudio kan u leren hoe u karakters tekent, een storyboard maakt of een interessante layout tekent voor een strippagina.

 

Thinking outside the box

U zoekt iemand die buiten de lijnen kan denken voor een probleem in uw organisatie? PGstudio kan voor u brainstormen en met creatieve oplossingen komen die u niet had verwacht.

 

Hoe PGstudio te werk gaat

 PGstudio zal met u om de tafel zitten om u idee te bespreken. Nadat beide partijen akkoord gaan, zal PGstudio brainstormen of een aantal schetsen maken. In elke fase van het product heeft u inbreng tot het uiteindelijke product geleverd is.

 

Portfolio

PGstudio heeft o.a. een webcomic, prentenboeken en postkaarten gemaakt met vele illustraties. Daarnaast heeft PGstudio de tekst geschreven die bij deze producten horen. Neemt u gerust een kijkje bij de productenpagina om te zien welke kwaliteiten PGstudio in huis heeft.

 

Psst! Samenwerken? 

Klik dan hier.