Tekenwerk

 

Je kunt mij benaderen voor alle soorten tekenwerk. Hieronder vind je een greep uit de mogelijkheden.

Cartoons en illustraties

 

Wil je een saaie PowerPoint-presentatie opfleuren met een illustratie? Een moeilijk onderwerp verduidelijken met beeld? Of wil je een tekst luchtiger maken met een grappige tekening? Ik kan jouw daarbij helpen.

 

Stripverhalen

 

Stripverhalen kunnen ingewikkelde onderwerpen op een eenvoudige manier uitleggen, maar ook een humoristische aanvulling zijn voor een nieuwsbrief, tijdschrift, magazine of een bedrijfsblad. De buitenste pagina's zijn van een nog niet gepubliceerde strip. De binnenste pagina is van mijn strip The Medieval Knight, die je hier kunt lezen.

 

Karakterontwerp

Een karakter kan zorgen voor herkenbaarheid voor jouw bedrijf of merk, maar ook een rol spelen in strips of andere reclame-uitingen.

 

...of wat dacht je van een illustratie als kado?

 

Ik kan illustraties maken voor verjaardagen, jubileums of een pensioen.

 

Grafisch ontwerp

Logo's

Wil je meer weten over deze logo's? Klik dan hier.

 

Stickers

 

Wil je meer weten over deze stickers? Klik dan hier.

 

Infographic

 

Illustraties zijn erg geschikt om informatie over te brengen. Contacteer mij voor de mogelijkheden.

 

Banners of digitale uitingen

De header en de banners op deze website zijn door mijzelf gemaakt.

 

Prentenboeken, postkaarten en webcomics

Naast het schrijven, tekenen en uitgeven van (web-)comics en prentenboeken, heb ik enkele postkaarten geïllustreerd. Neemt gerust een kijkje bij de productenpagina of bekijk een selectie hieronder.

Drieflaand speelt zich af in een fictief dorp waar de huizen iedere dag verder de grond inzakken. De dorpsbewoners vluchten. Een van de inwoners, genaamd Berend, weigert te vertrekken. Maar dat komt hem al snel te duur te staan...

 

Van deze eerste editie zijn slechts 100 exemplaren, dus wees er snel bij. Op=op!

Postkaart met de opdruk "You are beautiful as you are". Grappige kaart voor je partner, een vriend(in) of die speciale persoon in jouw leven. De reus komt uit de prentenboek 'Drieflaand: geinspireerd door de Groningse aardbevingen.' Verzonden door de schrijver en tekenaar.

Zolang de voorraad strekt!

5 kaarten kosten 4,99 euro (verzendkosten € 1,92). Zie hiervoor het product 'setje postkaarten'. Ook in andere varianten.

The Medieval Knight (webcomic)

Free/gratis

Joris is a boy who becomes a knight when he read books. If a girl asks him for an unscrupulous selfie, even his fighting skills might not be enough to get him out of trouble... a comic about the dangers of sexting, cyberbullying and the power of imagination!

 

Subscribe for the first free episode(s)!

.

Workshops

Workshop striptekenen (binnenkort)

 

Ik kan je leren hoe je karakters tekent, een storyboard of een interessante lay-out maakt voor een strippagina.

 

 

Thinking outside the box

 

Zoek je iemand die buiten de lijnen kan denken voor een probleem in jouw bedrijf of organisatie? Ik kan voor je brainstormen en met creatieve oplossingen komen die je niet had verwacht.

 

 

 

Hoe ik te werk ga

 

Eerst leren we elkaar kennen. We bespreken wat we van elkaar verwachten, wat jouw doelstellingen zijn en de weg daar naartoe. Nadat we het eens zijn, ga ik brainstormen of een aantal schetsen maken. In elke fase van het product heb je inbreng tot het uiteindelijke product geleverd is.

 

Interesse?

 

Neem dan hieronder contact met me op. Dan drinken we spoedig een kop koffie en kijken we hoe we jouw opdracht het best vorm kunnen geven.