Tekenwerk

 

Je kunt mij benaderen voor alle soorten tekenwerk. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van illustraties die ik heb gemaakt. Vaak spelen mijn tekeningen in op de actualiteit en hebben ze een maatschappelijk karakter. Herken jij de onderwerpen waarnaar mijn tekeningen naar verwijzen?

Cartoons en illustraties

Het is zover... binnenkort hou je een presentatie. Of presenteer je een verslag. Erg droge stof waarop, als we eerlijk zijn, niemand zit te wachten. Hoe enthousiast en betrokken je ook bent bij een onderwerp. Illustraties maken presentaties en verslagen toegankelijker. We zijn immers visueel ingestelde wezens. Voor een klein prijsje kan ik al een illustratie voor je maken!

Interesse? Stuur me vrijblijvend een bericht: pascalgorter@pgstudio.nl

Stripverhalen

 

Stripverhalen kunnen ingewikkelde onderwerpen op een eenvoudige manier uitleggen, maar ook een grappige aanvulling zijn voor een nieuwsbrief, tijdschrift, magazine of een bedrijfsblad. Onder het kopje 'cartoons en illustraties' zag je al stripverhalen met een meer humoristisch karakter bestaande uit een plaatje, maar nu zie je hierboven ook voorbeelden van pagina's uit de 'serieuze' strips die ik gemaakt heb.

Interactive strip

 

Van mijn webcomic Joris bestaat ook een interactieve versie. De keuzes die je maakt hebben invloed op het verhaal. Met een mobieltje in je hand bepaal jij wat goed en slecht is. Help jij Joris overleven?

 

Wil je dat ik een (interactieve) strip voor je maak? Stuur me vrijblijvend een bericht: pascalgorter@pgstudio.nl

Karakterontwerp

 

Een karakter kan zorgen voor herkenbaarheid voor jouw bedrijf of merk, maar ook een rol spelen in strips of andere reclame-uitingen.

 

Interesse? Stuur me vrijblijvend een bericht: pascalgorter@pgstudio.nl

...of wat dacht je van een illustratie als kado?

 

Ik kan illustraties maken voor verjaardagen, jubileums of een pensioen.

 

Interesse? Stuur me vrijblijvend een bericht: pascalgorter@pgstudio.nl

 

 

Grafisch ontwerp

Logo's

Wil je meer weten over deze logo's? Klik dan hier. Meer voorbeelden van logo's vind je bij het kopje 'Covers'.

Covers

 

De schilderij met het ruimtewezen is gemaakt door kunstenaar Lucien Olinga. De opmaak (lettertype, plaatsing, kleur van de font) is door mij. De overige tekeningen komen allemaal van mijn hand.

Stickers

 

Wil je meer weten over deze stickers? Klik dan hier.

 

Infographic/visual

 

Illustraties zijn erg geschikt om complexe informatie over te brengen. Het eerste plaatje komt uit mijn prentenboek 'Drieflaand' (geïnspireerd door de Groningse aardbevingen), de tweede uit een ander prentenboek dat 'Ziek: over corona en andere virussen' heet.

 

Banners of digitale uitingen

De header en de banners op deze website zijn door mijzelf gemaakt.

 

Prentenboeken, postkaarten en webcomics

Naast het schrijven, tekenen en uitgeven van (web-)comics en prentenboeken, heb ik enkele postkaarten geïllustreerd. Neemt gerust een kijkje bij de productenpagina of bekijk een selectie hieronder.

Laatste exemplaren!

Drieflaand: geïnspireerd door de Groningse aardbevingen

€ 12,50 € 7,50
Laatste exemplaren!

Drieflaand: geïnspireerd door de Groningse aardbevingen

€ 12,50 € 7,50

Wat zijn aardbevingen? En wat als je zelf in een aardbevingsgebied woont?

 

Berend is een nuchtere boer die in een dorp woont waar de grond elke dag trilt. Op een dag zakt hij met zijn huis door de grond...

 

Met dit boek leren kinderen wat aardbevingen zijn.

The Medieval Knight (webcomic)

Free/gratis

Joris is a boy who becomes a knight when he read books. If a girl asks him for an unscrupulous selfie, even his fighting skills might not be enough to get him out of trouble... a comic about the dangers of sexting, cyberbullying and the power of imagination!

 

Subscribe for the first free episode(s)!

.

Zoek jij iemand die een boek wil illustreren of een ander product? Stuur me vrijblijvend een bericht: pascalgorter@pgstudio.nl

 

Video

 

Hieronder vind je een aantal video's die ik heb gemaakt.

Zoek jij iemand die een boek wil illustreren of een ander product? Stuur me vrijblijvend een bericht: pascalgorter@pgstudio.nl

 

Workshops

Workshop striptekenen (binnenkort)

 

Ik kan je leren hoe je karakters tekent, een storyboard of een interessante lay-out maakt voor een strippagina.

 

Schrijfwerk/marketing

 

Verhalen

Heb je een verhaal nodig voor je bedrijf?  Verhalen vertellen is mijn tweede natuur. Vaak hebben mensen wel een idee, maar weten ze dit niet om te zetten in een visueel narratief. Dit kan ik in een handomdraai. Maar verhalen vertellen is geen nattevingerwerk. Een goed verhaal zit ook technisch goed in elkaar. En daarvoor moet je niet alleen kennis hebben van de literatuur, maar ook ervaring. Verhalen vertel je in advertenties, in je over mij pagina, eigenlijk overal. En daarom is het goed kunnen vertellen van een helder verhaal superbelangrijk.

 

Blogs

Blogs kunnen je helpen om op een natuurlijke manier hoger te eindigen in de zoekresultaten, bijvoorbeeld via linkbuilding.

 

Persberichten

Voor mijn onderneming PGstudio heb ik verschillende persberichten geschreven. Dit leidde o.a. tot een interview voor de Groninger Gezinsbode.

 

E-mail marketing

Weet je dat e-mail marketing nog steeds een van de beste manieren is om je doelgroep te bereiken? Zelfs beter dan social media? Met e-mail heb jij controle over de communicatie naar jouw klanten. Maar je moet wel weten hoe je dat moet doen. Hoe creëer je waarde zodat je klant blijft en niet gillend wegrent? Daarmee kan ik jouw helpen. Met het blijven van klanten. Niet het wegrennen. Al weet ik ook hoe je dat laatste moet doen ;).

 

Thinking outside the box

 

Zoek je iemand die buiten de lijnen kan denken voor een probleem in jouw bedrijf of organisatie? Ik kan voor je brainstormen en met creatieve oplossingen komen die je niet had verwacht.

 

Hoe ik te werk ga

 

Eerst leren we elkaar kennen. We bespreken wat we van elkaar verwachten, wat jouw doelstellingen zijn en de weg daar naartoe. Nadat we het eens zijn, ga ik brainstormen of een aantal schetsen maken. In elke fase van het product heb je inbreng tot het uiteindelijke product geleverd is.

Interesse?

 

Neem dan hieronder contact met me op. Dan drinken we spoedig een kop koffie (of chatten we via Zoom) en kijken we hoe we jouw opdracht het best vorm kunnen geven.

 

Stuur me vrijblijvend een bericht: pascalgorter@pgstudio.nl